Ajuntament de BunyolaBenvinguts/des a la web del municipi de Bunyola

Bon dia,

Em plau adreçar-vos una salutació a través d'aquesta pàgina web. Volem que es converteixi en un canal d'informació per al ciutadà i en una eina que promogui la interacció, és a dir, que serveixi perquè els bunyolins i les bunyolines puguin fer arribar suggeriments al Consistori per tal que pugui ser realment el que nosaltres volem, l'Ajuntament de tots.

Vull dir-vos que estic al capdavant d'un equip de feina que gestionarà totes les àrees de competència municipal. Un equip de feina que estarà a la vostra disposició a través del correu electrònic que trobareu en aquesta mateixa pàgina i també a través de les visites que vulgueu concertar.

La nostra estratègia de govern es basa en tres pilars: transparència, participació i informació. Per tant, aquest canal ha de potenciar aquest objectiu. Per aconseguir-ho, des de l'Ajuntament treballarem a consciència, però al mateix temps la vostra col·laboració serà un element cabdal, totes les aportacions seran benvingudes.

Bunyola és un municipi divers, amb una oferta natural i turística de primer nivell. Aquí trobareu propostes d'itineraris naturals, de recorreguts històrics, de festes i també de serveis turístics, hotels, restaurants i rutes turístiques. Bunyola és la porta d'accés a la Serra de Tramuntana, patrimoni de la Humanitat declarat per la UNESCO i paratge natural incomparable, del qual la Comuna de Bunyola n'és un exemple clar.

Bunyola vos agradarà!

Andreu Bujosa Bestard
Batle


  • © 2016 Ajuntament de Bunyola. Reservats tots els drets.
  • Adreça: sa Plaça, 4. 07110 Bunyola
  • CIF: P0701000B
  • Telèfon: 971 613007
  • Fax: 971 615227
Imatge