Ajuntament de Bunyola

Curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques
L'Ajuntament fa una convidada a inscriure's al curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques promogut des de l'Institut d'Afers Socials.
Les persones interessades se preinscriuran al formulari: goo.gl/forms/gA9fLsXUijevACrA3

Aquest és l'escrit adreçat des de l'Ajuntament a tots els establiments:

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha preparat un curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques. És un curs adreçat a aquelles persones que treballen als llocs on se serveixen begudes alcohòliques i, de manera especial, a les que treballen a les barres de bars habilitats durant les festes populars.

El curs té una part teòrica de 7 hores que s'ha de fer per internet i una part pràctica presencial de 3 hores. Tenim ara la possibilitat d'organitzar les sessions pràctiques a Bunyola, sempre que la inscripció resulti suficient. És per això que vos demanam que manifesteu si teniu interès en fer aquestes sessions a Bunyola, indicant el nom de les persones que el farien.

La iniciativa de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials entronca de ple amb l'objectiu d'aquest ajuntament quan ha redactat i aprovat un Pla municipal d'actuacions sobre consum de drogues i conductes addictives, ben igual que és una proposta que s'ha posat sobre la taula de l'assemblea de Batles i Batlesses per tal de treballar-hi coordinadament des de tots els ajuntaments.

Convé recordar que la realització d'aquest curs és requisit imprescindible ja des d'aquest any 2018 per a les persones que treballin a les barres de bar durtant les festes populars. L'acreditació d'haver fet el curs serà obligada a l'hora d'autoritzar qualsevol barra.

Les persones interessades se preinscriuran al formulari: goo.gl/forms/gA9fLsXUijevACrA3
Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Bunyola. Reservats tots els drets.
  • Adreça: sa Plaça, 4. 07110 Bunyola
  • CIF: P0701000B
  • Telèfon: 971 613007
  • Fax: 971 615227
Imatge